Om oss

Vi er eksperter på å skape solide og stilrene glassrekkverk for bolig- og næringsprosjekter. Med 20 års erfaring i bransjen har våre fagpersoner finslipt sitt håndverk for å levere enestående utførelse og kundeservice.

Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og vi samarbeider tett med deg for å skape et tilpasset glassrekkverk som oppfyller dine spesifikke behov og design preferanser. Enten du søker en moderne og strømlinjeformet look eller en mer tradisjonell stil, kan vi levere en løsning som perfekt kompletterer deres behov.

Våre glassrekkverk er laget av solide materialer og skapt for nordiske værforhold. Vi bruker herdet glass som oppfyller bransjestandarder for sikkerhet og styrke, slik at rekkverket deres vil stå i lang lang tid. Med utvalget av våre forskjellige alternativer tilgjengelig, kan vi tilpasse glassrekkverket deres, til å passe deres budsjett og stil. Enten du er en hus-eier, entreprenør eller designer, inviterer vi deg til å oppdage skjønnheten og funksjonaliteten til glassrekkverk med NordicRailing.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Les om våre kjøpsbetingelser her