ÅSKOLLEN, DRAMMEN

På en eiendom på Åskollen, Drammen har vi nettopp fullført monteringen av et glassrekkverk med toppmontert skinne. Dette har bidratt til å transformere uterommet til kunden på en bemerkelsesverdig måte.

Det moderne designet ble valgt med omhu for å kombinere funksjonalitet med enestående estetikk. Glassrekkverk med toppmontert skinne gir ikke bare en moderne utseende, men det gir også pålitelig støtte og sikkerhet til uterommet.

Ved montering av glassrekkverket sørget vårt erfarne team for nøyaktighet og omhu i hvert trinn av prosessen. Den toppmonterte skinnen festes til overflaten med høy kvalitet og holdbare festemidler for å sikre solid stabilitet.

Kunden på Åskollen er svært fornøyd med det endelige resultatet og for den profesjonelle tjenesten vi har levert. Det nye glassrekkverket har virkelig forbedret uterommet deres og skapt en moderne, sikker og stilfull ramme rundt eiendommen.

Med sitt moderne design blir glassrekkverket med toppmontert skinne et verdifullt tillegg til eiendommen i Drammen. Vi er stolte av å kunne levere et kvalitetsprodukt som oppfyller etter kundens forventninger og behov. Vi ser til å fortsette å levere eksepsjonell service til alle våre fremtidige kunder.

Dette rekkverket består av en SLIM toppmontert skinne av aluminium og er skrudd fast med 10mm syrefaste skruer.

glassrekkverk med toppmontert skinne
nb_NONorsk bokmål