SJEKK PRISEN

Glassrekkverk med Aluminium stolpe

Pris fra 1 900 kr

-36%

PRISEN ER PR LM OG INKLUDERER BÅDE STOLPER OG STANDARDGLASS.

Når du skal be om tilbud på dette glassrekkverket, gjerne legg med informasjon om antall løpemeter, hvor mange hjørner det er, underlag det skal festes i og hvilken postkode dette skal fraktes til (eller om du ønsker å hente selv i våre lokaler på Borgeskogen). Dette gjør det enklere og raskere for oss å sette opp et tilbud, slik at du kan få ditt glassrekkverk enda raskere!

Glassrekkverk med stolper av aluminium er en moderne og elegant løsning som tilbyr en rekke fordeler for både boliger, kontorer og offentlige bygninger. Denne kombinasjonen av materialer gir et slankt og minimalistisk utseende samtidig som det tilbyr solid støtte og sikkerhet. Her er noen grunner til hvorfor dette valget kan være fordelaktig:

Estetisk appell:

Glassrekkverk med aluminiumstolper gir et rent og moderne uttrykk som passer godt sammen med ulike arkitektoniske stiler. Den transparente naturen til glasset gir også en følelse av romslighet og lar naturlig lys strømme fritt gjennom rommet.

Holdbarhet og vedlikeholdsfrihet:

Aluminium er kjent for sin holdbarhet og motstandsdyktighet mot korrosjon og værpåvirkning. Dette gjør aluminiumstolper til et ideelt valg for utendørs bruk, da de kan tåle både regn, snø og sollys uten å miste sin estetiske appell eller funksjonalitet. I tillegg krever aluminium lite vedlikehold, noe som gjør det til et praktisk valg for både private og kommersielle eiendommer.
 

Sikkerhet:

Glassrekkverk gir en åpen og luftig følelse samtidig som det gir tilstrekkelig beskyttelse mot fall. Ved å kombinere glasspaneler med solide aluminiumstolper oppnår man en balanse mellom åpenhet og sikkerhet. Glasset er vanligvis laget av herdet eller laminert glass som er ekstra sterkt og motstandsdyktig mot brudd, og aluminiumstolpene gir ekstra støtte og stabilitet.

Miljøvennlighet:

Aluminium er et resirkulerbart materiale som kan gjenvinnes med minimal energiforbruk. Ved å velge aluminium som materiale for stolpene i glassrekkverket, bidrar man til å redusere miljøpåvirkningen og fremme bærekraftig praksis i byggebransjen.

Fleksibilitet i design:

Aluminiumstolper kan tilpasses ulike designpreferanser og behov. Dette gir arkitekter og designere stor frihet til å skape skreddersydde løsninger som passer perfekt til ethvert prosjekt.

Alt i alt tilbyr glassrekkverk med stolper av aluminium en kombinasjon av stil, holdbarhet, sikkerhet og miljøvennlighet som gjør det til et attraktivt valg for moderne byggprosjekter. Med sin slanke profil og rene estetikk kan dette rekkverket forbedre utseendet og funksjonaliteten til ethvert rom eller bygning.

Tilleggsinformasjon

Stolpe

Aluminium

Glasstykkelse

12.76mm

Glassfarge

Klart, Sotet, Dobbel Sotet, Frostet

Underlag

Treverk, Betong, Annet