Toppmontert stolpefritt rekkverk

Pris fra 2 750 kr

PRISEN ER PR LM OG INKLUDERER SKINNE, GLASS, PAKNINGSSETT OG HÅNDLØPER.

Når du skal be om tilbud på et toppmontert glassrekkverket, gjerne legg med informasjon om antall løpemeter, hvor mange hjørner det er, underlag det skal festes i, skal det monteres i vegg hvilken håndløper vurderer du, hvilken farge ønsker du på profilen og hvilken postkode dette skal fraktes til (eller om du ønsker å hente selv i våre lokaler på Borgeskogen). Dette gjør det enklere og raskere for oss å sette opp et tilbud, slik at du kan få ditt glassrekkverk enda raskere!

Toppmontert stolpefritt rekkverk har blitt stadig mer populært i moderne arkitektur og design på grunn av sine estetiske fordeler, funksjonalitet og sikkerhet. Denne innovative løsningen tilbyr en rekke fordeler som kan forbedre både utseendet og opplevelsen av ethvert rom eller bygning. Her er noen grunner til hvorfor toppmontert stolpefritt rekkverk kan være et attraktivt valg:

Elegant estetikk:

Toppmontert stolpefritt rekkverk gir et rent og minimalistisk utseende som kan forbedre utseendet til ethvert rom eller bygning. Den fraværende stolpen gir en sømløs og uavbrutt utsikt, samtidig som den skaper en følelse av åpenhet og romslighet. Dette gjør det til et ideelt valg for steder der man ønsker å maksimere naturlig lys og visuell appell.

Uforstyrret utsikt:

Ved å fjerne synlige stolper eliminerer sidemontert stolpefritt rekkverk visuelle hindringer og gir en uhindret utsikt over omgivelsene. Dette er spesielt verdifullt for bygninger med vakre landskap eller panoramautsikt, da det lar beboere eller besøkende nyte naturen og omgivelsene uten forstyrrelser.

Sikkerhet:

Selv om det kan virke som om det mangler støtte, er sidemontert stolpefritt rekkverk likevel en trygg løsning. Glasspanelene festes direkte til siden av bygningen eller til andre strukturelle elementer ved hjelp av sterke og holdbare festemidler. Dette gir pålitelig støtte og sikkerhet, samtidig som det opprettholder den åpne og luftige følelsen som kjennetegner stolpefrie rekkverk.

Fleksibilitet i design:

Toppmontert stolpefritt rekkverk kan tilpasses ulike designpreferanser og arkitektoniske stiler. Glassene kan være klare, sotet eller frostet for å passe til omgivelsene, og for å oppnå ønsket estetisk resultat. Dette gir designere og arkitekter stor frihet til å skape skreddersydde løsninger som passer perfekt til ethvert prosjekt.

Vedlikeholdsfrihet:

Toppmontert stolpefritt rekkverk krever minimalt med vedlikehold sammenlignet med tradisjonelle rekkverk med synlige stolper. Glasset er lett å rengjøre og krever vanligvis bare en mild såpeoppløsning og vann for å holde det rent. Dette gjør det til et praktisk valg for både private hjem og kommersielle eiendommer.

Alt i alt tilbyr toppmontert stolpefritt rekkverk en kombinasjon av stil, funksjonalitet og sikkerhet som gjør det til et attraktivt valg for moderne byggprosjekter. Med sitt elegante utseende og praktiske fordeler kan dette rekkverket bidra til å forbedre både utseendet og opplevelsen av ethvert rom eller bygning det installeres i.

Tilleggsinformasjon

Skinne

Toppmontert, Toppmontert XL

Farge på profiler

Aluminium, Sort

Glassfarge

Klart, Sotet, Dobbel Sotet, Frostet