Toppmontert stolpefritt rekkverk

Oppgi antall løpemeter her

Rund, firkant eller H-fester

Rund % Firkant % H-fester %

Dette er antall fester der håndløper går inn mot vegg

(max file size 128 MB)

Har du noen spørsmål / Noe du ønsker å legge til?

Tilbud!

 

Beskrivelse

Glassrekkverk i toppmontert bunnskinne av aluminium

Våre stolpefrie rekkverk passer for deg som ønsker fri panoramautsikt, uten irriterende sjenanse, og et eksklusivt utseende det er vanskelig å finne maken til på markedet. Nordic Railing´s stolpefrie rekkverk er for deg som er ute etter å kombinere styrke og soliditet med et elegant, uttrykk og design.

  • Glassrekkverk for den beste utsikten.
  • Glassrekkverk i herdet og laminert glass, med slipte kanter.
  • Glassrekkverk i toppmontert bunnskinne av aluminium.
  • Glass med tykkelse 17,52mm.
  • Måler 43mm bred og 120mm høy bunnprofil.
  • Leveres med håndløper på topp av glass.
  • Anbefalt til bruk opptil 10m over bakkenivå.

VI TILBYR OGSÅ MONTERING!

Stolpefrittrekkverk

Stolpefrie rekkverk i aluminium kan brukes utendørs så vel som innendørs, og egner seg for private hjem, men også kaféer, restauranter og de fleste offentlige plasser takket være den økte belastningsstyrken. Utover det klassiske festesystemet er de utstyrt med et patentert avstandssystem for glasset, som forbedrer soliditeten og øker levetiden.

Stolpefritt rekkverk leveres med glass i bredder fra 400 mm til 1000 mm. Velg mellom håndløper , syrefast 316 rund ø, eller firkant 40 x 40 mm. Deretter velger du om hjørnet skal være innvendig, utvendig eller ikke i 90 grader. Noen starter rekkverket med en håndløper som er festet i vegg, andre kan ofte være sluttet i vegg. Glasset er tilgjengelig i klart, frostet og lett sotet.

Send oss en melding eller ring om du ønsker at vi skal hjelpe deg å tilpasse rett løsning, eller har spørsmål om produktene, montering og frakt. Vi slår gjerne av en prat og hjelper kostnadsfritt til.

Fullfør ditt glassrekkverk med valget av håndløper: Stil og Funksjonalitet i Harmoni.

Når det kommer til å skape et glassrekkverk som virkelig definerer din estetiske visjon og funksjonelle behov, er valget av håndløper avgjørende. Det er en detalj som ikke bare legger til et ekstra lag av stil, men også gir ekstra støtte og sikkerhet. Hos oss får du et utvalg av tre ulike håndløperalternativer – sort, aluminium i firkantet og rund form – hver med sin egen unike karakter og funksjonalitet.

Sort Eleganse: Minimalisme med Dybde

Den sorte håndløperen bringer med seg en aura av tidløs eleganse. Denne håndløperen smelter harmonisk sammen med ulike designstiler, fra moderne til klassisk. Den tilfører en subtil kontrast til glasset, samtidig som den fremhever linjene og formene i rekkverket. Sort er valget for de som søker minimalisme med en dyp, raffinert touch.

Aluminium i Firkantet Form: Moderne Struktur og Styrke

Hvis du ønsker å fremheve rene, moderne linjer, er den firkantede aluminiumshåndløperen et utmerket valg. Denne håndløperen gir rekkverket en strukturert og moderne følelse. Aluminium er ikke bare lett, men også utrolig slitesterkt, noe som gir ekstra stabilitet til rekkverket. Det firkantede designet legger til en viss kant, perfekt for de som ønsker en samtidsfølelse.

Rund Aluminium: Sømløs Flyt og Mykhet

Den runde aluminiumshåndløperen legger til en følelse av mykhet og flyt til rekkverket. Den myke formen skaper en balanse mellom funksjon og estetikk, og gir en behagelig overflate å hvile hånden på. Dette alternativet passer perfekt for de som ønsker å legge til en organisk touch til sin moderne design.

Uansett hvilken håndløper du velger, kan du være sikker på at hver eneste er nøye utvalgt for å oppfylle våre høyeste standarder for kvalitet og estetikk. Vårt mål er å gi deg valgmuligheter som gjør at ditt glassrekkverk blir en perfekt refleksjon av din personlige stil og behov.

Ta det neste skrittet mot å fullføre din glassrekkverkdrøm med den perfekte håndløperen. Utforsk våre alternativer – sort, aluminium i firkantet form, eller rund aluminium – og kontakt oss i dag for å ta ditt prosjekt til nye estetiske høyder samtidig som du ivaretar sikkerheten på best mulig måte.