Sidemontert stolpefritt rekkverk

Oppgi antall løpemeter her

Rund, firkant eller H-fester

Rund % Firkant % H-fester %

Dette er antall fester der håndløper går inn mot vegg

(max file size 128 MB)

Har du noen spørsmål / Noe du ønsker å legge til?

Tilbud!

Beskrivelse

OPEN Rekkverket er et rekkverk som kombinerer tidsriktig design med tidløs eleganse. OPEN egner seg i hytter, leiligheter og eneboliger, i ny og gammel arkitektur. Rekkverket har ingen vertikale profiler. Det gir et elegant uttrykk og maksimalt utsyn. Glasset festes i en kraftig aluminiumprofil, som kan leveres for side- eller toppmontering.

 • PRIS ER PR LØPEMETER
 • Glass leveres i standard bredde fra 500 – 1200 mm, med intervall på 50 mm
 • Høyde på rekkverk er i henhold til minimumskravet på 1000 mm
 • Glassene leveres i herdet og laminert utførelse, med polerte kanter i 16,76 mm tykkelse
 • Glasstykkelse: 16,76 mm, glassene er i herdet og lamniert utførelse, med polerte kanter
 • Håndløper leveres som standard i 316 syrefast stål (for utvendig bruk)
 • Rund håndløper med diameter 42,4 mm.
 • Bunnprofilen leveres som standard i natureloksert aluminium.
 • Dimensjon på bunnprofilen er 44 mm x 120 mm. Profilene leveres med hull i bunnen for drenering av vann
 • Prisen forutsetter levering på minimum 12 meter rekkverk og vil avhenge av utformingen av rekkverket
 • Prisen er per løpemeter eksklusive festemateriell, frakt og emballasje
 • Kan også leveres i ønsket RAL farger på forespørsel mot pristillegg

 

Om det er noe som er uklart angående OPEN Rekkverket, så er det bare å kontakte oss

Fullfør ditt glassrekkverk med valget av håndløper: Stil og Funksjonalitet i Harmoni.

Når det kommer til å skape et glassrekkverk som virkelig definerer din estetiske visjon og funksjonelle behov, er valget av håndløper avgjørende. Det er en detalj som ikke bare legger til et ekstra lag av stil, men også gir ekstra støtte og sikkerhet. Hos oss får du et utvalg av tre ulike håndløperalternativer – sort, aluminium i firkantet og rund form – hver med sin egen unike karakter og funksjonalitet.

Sort Eleganse: Minimalisme med Dybde

Den sorte håndløperen bringer med seg en aura av tidløs eleganse. Denne håndløperen smelter harmonisk sammen med ulike designstiler, fra moderne til klassisk. Den tilfører en subtil kontrast til glasset, samtidig som den fremhever linjene og formene i rekkverket. Sort er valget for de som søker minimalisme med en dyp, raffinert touch.

Aluminium i Firkantet Form: Moderne Struktur og Styrke

Hvis du ønsker å fremheve rene, moderne linjer, er den firkantede aluminiumshåndløperen et utmerket valg. Denne håndløperen gir rekkverket en strukturert og moderne følelse. Aluminium er ikke bare lett, men også utrolig slitesterkt, noe som gir ekstra stabilitet til rekkverket. Det firkantede designet legger til en viss kant, perfekt for de som ønsker en samtidsfølelse.

Rund Aluminium: Sømløs Flyt og Mykhet

Den runde aluminiumshåndløperen legger til en følelse av mykhet og flyt til rekkverket. Den myke formen skaper en balanse mellom funksjon og estetikk, og gir en behagelig overflate å hvile hånden på. Dette alternativet passer perfekt for de som ønsker å legge til en organisk touch til sin moderne design.

Uansett hvilken håndløper du velger, kan du være sikker på at hver eneste er nøye utvalgt for å oppfylle våre høyeste standarder for kvalitet og estetikk. Vårt mål er å gi deg valgmuligheter som gjør at ditt glassrekkverk blir en perfekt refleksjon av din personlige stil og behov.

Ta det neste skrittet mot å fullføre din glassrekkverkdrøm med den perfekte håndløperen. Utforsk våre alternativer – sort, aluminium i firkantet form, eller rund aluminium – og kontakt oss i dag for å ta ditt prosjekt til nye estetiske høyder samtidig som du ivaretar sikkerheten på best mulig måte.