Sidemontert Glassrekkverk med Point Fester

3 490 kr

PRISEN ER PR LM OG INKLUDERER POINT FESTER OG BESTILLINGSGLASS

 

Dette rekkverket er basert på 4-6stk fester som festet i glasset og rett i veggen. Dette kan monteres i både treverk og betong.

Sidemontert glassrekkverk med Point Fester har blitt stadig mer populært i moderne arkitektur og design på grunn av sine estetiske fordeler, funksjonalitet og sikkerhet. Denne innovative løsningen tilbyr en rekke fordeler som kan forbedre både utseendet og opplevelsen av ethvert rom eller bygning. Her er noen grunner til hvorfor det kan være gunstig å benytte seg av sidemontert glassrekkverk med punktfester:

Elegant estetikk:

Sidemontert glassrekkverk med Point Fester gir et rent og minimalistisk utseende som kan forbedre utseendet til ethvert rom eller bygning. De punktfestede glasspanelene gir en sømløs og uavbrutt visuell linje, og skaper et moderne og stilfullt uttrykk. Dette gjør dem til et ideelt valg for både private og kommersielle eiendommer der design og estetikk er viktige faktorer.

Maksimal utsikt:

Ved å fjerne synlige stolper langs rekkverket tillater sidemontert glassrekkverk med Point Fester en uhindret utsikt og maksimal lysgjennomtrengelighet. Dette er spesielt verdifullt for bygninger med vakre utsikter eller panoramautsikt, da det lar beboere eller besøkende nyte naturen og omgivelsene uten visuelle hindringer.

Sikkerhet:

Selv om det kan virke som om det mangler støtte, tilbyr sidemontert glassrekkverk med Point Fester likevel en høy grad av sikkerhet. Glass festes direkte til siden av bygningen eller til andre strukturelle elementer ved hjelp av sterke og holdbare Point Fester. Dette gir pålitelig støtte og sikkerhet, samtidig som det opprettholder den åpne og luftige følelsen som kjennetegner rekkverk uten synlige stolper.

Fleksibilitet i design:

Sidemontert glassrekkverk med Point Fester kan tilpasses ulike designpreferanser og arkitektoniske stiler. Glass kan være klare, sotet eller frostet for å passe til omgivelsene, og de kan tilpasses ulike høyder og tykkelser for å oppnå ønsket estetisk og funksjonelt resultat. Dette gir designere og arkitekter stor frihet til å skape skreddersydde løsninger som passer perfekt til ethvert prosjekt.

Vedlikeholdsfrihet:

Sidemontert glassrekkverk med Point Fester krever minimalt med vedlikehold sammenlignet med tradisjonelle rekkverk med synlige stolper. Dette gjør det til et praktisk valg for både private hjem og kommersielle eiendommer.

Dette glassrekkverket er en kombinasjon av stil, funksjonalitet og sikkerhet som gjør det til et attraktivt valg for moderne byggprosjekter. Med sitt elegante utseende og praktiske fordeler kan dette rekkverket være en verdifull tillegg til bygning det installeres i.