Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
SJEKK PRISEN

Giga glassrekkverk i sidemontert bunnskinne av aluminium – 17,52mm glass

4 072 kr

Beskrivelse

Giga glassrekkverk i sidemontert bunnskinne av aluminium

Våre stolpefrie rekkverk passer for deg som ønsker fri panoramautsikt, uten irriterende sjenanse, og et eksklusivt utseende det er vanskelig å finne maken til på markedet. Agripas stolpefrie rekkverk er for deg som er ute etter å kombinere styrke og soliditet med et elegant, uttrykk og design. 

  • Glassrekkverk for den beste utsikten.
  • Glassrekkverk i herdet og laminert glass, med slipte kanter.
  • Glassrekkverk i sidemontert bunnskinne av aluminium.
  • Glass med tykkelse 17,52mm.
  • Måler 65mm bred og 125mm høy bunnprofil.
  • Leveres med håndløper på topp av glass.

VI TILBYR OGSÅ MONTERING!

Stolpefrittrekkverk

Stolpefrie rekkverk i aluminium kan brukes utendørs så vel som innendørs, og egner seg for private hjem, men også kaféer, restauranter og de fleste offentlige plasser takket være den økte belastningsstyrken. Utover det klassiske festesystemet er de utstyrt med et patentert avstandssystem for glasset, som forbedrer soliditeten og øker levetiden.

Stolpefritt rekkverk leveres med glass i bredder fra 400 mm til 1000 mm. Velg håndløper i rund/firkant. Deretter velger du om hjørnet skal være innvendig, utvendig eller ikke i 90 grader. Noen starter rekkverket med en håndløper som er festet i vegg, andre kan ofte være sluttet i vegg. Glasset er tilgjengelig i klart, frostet og lett sotet.

Send oss en melding eller ring om du ønsker at vi skal hjelpe deg å tilpasse rett løsning, eller har spørsmål om produktene, montering og frakt. Vi slår gjerne av en prat og hjelper kostnadsfritt til.