Glasstak

Pris fra 5 990 kr

Glasstk i rustfritt, syrefast stål og 17,52 mm glass.  Skap en innbydende entré med ett flott skjermtak over ytterdøren.

  • Lagerført.
  • Justerbar takstag, Syrefast AISI 316.
  • Glass med tykkelse 17,52mm, dybde 1000mm og bredde 1200mm/1800mm.
  • Herdet og laminert glass med slipte kanter.

Et glasstak er en moderne og elegant løsning som brukes i arkitekturen for å gi beskyttelse mot værforhold samtidig som den tilfører et estetisk løft til et bygg. Denne innovative strukturen består vanligvis av glasspaneler som støttes av en ramme laget av aluminium eller stål. Her er noen grunner til hvorfor det kan være fordelaktig å benytte seg av en glassbaldakin:

Estetisk appell:

Glasstak gir et luftig og lyst preg til en bygning og kan tilføre et moderne og stilfullt utseende. Glasset tillater naturlig lys å strømme fritt gjennom rommet eller det dekker, og skaper en følelse av åpenhet og romslighet. Dette gjør det til et ideelt valg for både kommersielle og boligprosjekter der design og estetikk er viktig.

Beskyttelse mot værforhold:

En glasstak gir beskyttelse mot værforhold som regn, snø eller sterkt sollys uten å redusere den naturlige belysningen. Glasspanelene fungerer som et effektivt skjold mot elementene, og gir samtidig en behagelig atmosfære under den.

Holdbarhet og vedlikeholdsfrihet:

Glasstak laget av herdet eller laminert glass er svært holdbare og motstandsdyktige mot værforhold og temperatursvingninger. I tillegg krever glass minimalt med vedlikehold og vil beholde sitt klare utseende i mange år fremover.

Skreddersydd design:

Glasstak kan tilpasses ulike arkitektoniske stiler og designpreferanser. De kan ha forskjellige former, størrelser og farger for å passe til ethvert prosjekt. Dette gir arkitekter og designere stor frihet til å skape skreddersydde løsninger som passer perfekt til bygningens estetikk og funksjonalitet.

Forbedret energieffektivitet:

Glasstak kan bidra til å forbedre energieffektiviteten til en bygning ved å tillate maksimalt naturlig lys å komme inn, og dermed redusere behovet for kunstig belysning. Dette kan føre til lavere energikostnader og en mer bærekraftig drift.

Alt i alt tilbyr glasstak en kombinasjon av stil, funksjonalitet og beskyttelse mot værforhold som gjør dem til et attraktivt valg for moderne arkitektur. Med sitt elegante utseende og praktiske fordeler kan en glasstak være en verdifull tillegg til ethvert byggprosjekt.

Vedlikehold av syrefast stål gjøres enkelt med Innosoft B570 rensemiddel, du kan legge dette til nedenfor, eller kjøpe det separat her. For vedlikeholds instruksjoner se FDV her

VI TILBYR OGSÅ MONTERING!

Tilleggsinformasjon

Bredde

1200x1000mm, 1800x1000mm