Fransk Balkong – Juliet

3 990 kr

Passer for deg som ønsker et eksklusivt utseende og en nødvendig trygghet. Det er en god løsning på steder der det ikke er mulig eller ønskelig med en tradisjonell balkong. Fransk balkong Juliet er for deg som er ute etter å kombinere styrke og soliditet med et elegant, uttrykk og design.

  • Sidemonterte skinner laget i aluminium.
  • Glass i herdet og laminert glass, med slipte kanter. (1100mm høyde og glass og skinner)
  • Glass med tykkelse 17,52 mm.
  • Juliet versjonen kan monteres både i og utenpå vinduet.
  • Anbefalt til bruk opptil 10m over bakkenivå.
  • Stilrent design for deg som er opptatt av at det skal være både pent og trygt!

En fransk balkong er en arkitektonisk detalj som kan gi både estetiske og funksjonelle fordeler til et hjem eller en bygning. Selv om den ikke tilbyr samme plass som en tradisjonell balkong, har den likevel flere fordeler som gjør den til et populært valg for moderne arkitektur. Her er noen grunner til hvorfor det kan være gunstig å benytte seg av en fransk balkong:

Øker lysgjennomtrengeligheten:

Franske balkonger består vanligvis av store vinduer eller glassdører som strekker seg fra gulv til tak. Dette tillater maksimalt naturlig lys å strømme inn i rommet, og gir en følelse av luftighet og romslighet. Dette gjør dem spesielt populære i rom som stuer, soverom eller kontorer der tilgang til naturlig lys er viktig.

Estetisk appell:

En fransk balkong kan legge til en ekstra dimensjon av skjønnhet og eleganse til fasaden av et hjem eller en bygning. De store vinduene og den åpne utformingen gir et moderne og stilfullt utseende som kan forbedre arkitekturen og øke eiendommens estetiske verdi.

Sikkerhet:

Selv om en fransk balkong ikke gir mulighet for fysisk bruk, tilbyr den likevel en viss grad av sikkerhet. De store vinduene eller glassdørene er vanligvis utstyrt med rekkverk eller spiler som forhindrer utilsiktet fall. Dette gjør dem til et trygt valg for øvre etasjer eller høytliggende områder der sikkerheten er viktig.

Utvidet utsikt:

Franske balkonger gir beboerne muligheten til å nyte utsikten uten å måtte gå utenfor. De store vinduene gir panoramautsikt over omgivelsene, og gir beboerne muligheten til å koble seg til naturen eller det urbane landskapet uten å forlate hjemmet.

Plassbesparende:

I motsetning til tradisjonelle balkonger opptar franske balkonger minimalt med plass og krever ingen ekstra bygningsstruktur. Dette gjør dem til et ideelt valg for små boliger eller leiligheter der plassutnyttelse er viktig.

Alt i alt tilbyr franske balkonger en kombinasjon av lys, estetikk, sikkerhet og funksjonalitet som gjør dem til et attraktivt valg for moderne arkitektur. Med sitt elegante utseende og praktiske fordeler kan en fransk balkong være en verdifull tillegg til ethvert hjem eller bygning.

Tilleggsinformasjon

Farge på profiler

Aluminium, Hvit, Sort